Webmaster Vaerktoejer

11 Vidunderlige Webmaster Værktøjer

Lad mig komme direkte til sagen.

Her er 11 værktøjer, som jeg ikke kan undvære i mit daglige arbejde med online markedsføring.

AdWords Editor til dine AdWords

Hvis du er en seriøs AdWords annoncør, så kan du ikke leve uden Googles eget AdWords Editor værktøj, som du kan hente her: http://www.google.com/intl/da/adwordseditor/.

AdWords editor gør dit arbejde med at oprette og optimere dine AdWords kampagner meget lettere. Når du først har lært at bruge AdWords Editor, så vil det almindelige AdWords webinterface føles ualmindeligt bøvlet.

Impersonal.me til Incognito søgninger

Søren Riisagers Impersonal søgeværktøj er også svært at komme udenom på denne liste over gode webmaster værktøjer. På http://www.impersonal.me/ kan du lave en anonym Google søgning fra et vilkårligt land.

Endnu et værktøj til anonyme søgninger

Hvis du foretrækker at lave anonyme søgninger direkte fra din browser, så læs i stedet dette indlæg. Indrømmet, det er snarere et trick end værktøj. Men det virker og derfor har det sneget sig med på denne liste.

Gratis Google Analytics dashboards

Hver måned henter et par tusinde Google brugere færdige Google Analytics dashboards på http://www.dashboardjunkie.com. Hvis du ikke selv har været forbi, så und dig selv et besøg. Du kigger helt sikkert forbi igen.

Værktøj til tjek af søgemaskineplaceringer

Hver morgen starter min dag med et besøg i værktøjet RankTracker fra Link-Assistant.com. I løbet af natten har dette værktøj tjekket mine hjemmesiders placering i søgeresultaterne på de vigtigste søgeord.

Det er stærkt vanedannende. Du kan hente en gratis trial version her, men får sandsynligvis lyst til at købe premium versionen.

Det bedste nyhedsbrevssystem?

Jeg er stor fan af nyhedsbreve og sværger til MailChimp. Indrømmet, mit sammenligningsgrundlag er ikke stort, men MailChimp virker bare for sådan en ikke særlig teknisk person som jeg.

Opsamling af e-mail adresser i WordPress

Når jeg skriver MailChimp, så må jeg også skrive Pippity. Dette handy lille WordPress plugin, som får en lille nyhedsbrevsboks til at poppe op på mine hjemmesider, sikrer en solid strøm af friske e-mail adresser til mine mailing-lister.

Hvis en bruger bliver hængende på www.dashboardjunkie.com i mere end 60 sekunder, så bliver de spurgt om de har lyst til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Og det har de. Cirka 4% afleverer deres e-mail adresse. Uden Pippity var det på en god dag højest 1%, som signede up. Læs mere og køb det smarte Pippity WordPress plugin her.

Bedste program til at tage screenshots

Jeg føler mig handicappet uden screenshot værktøjet SnagIt fra TechSmith. Der er ingen over og ingen ved siden af. Har du brug for at tage screenshots af din computerskærm og evt. også redigere lidt, inden du deler skærmbilledet med andre, så har du også brug for SnagIt. Jeg har brugt det i over 10 år og det er det første program jeg køber, når jeg skifter til ny computer.

Bedste hjemmesideløsning

Jeg har også et crush på CMS-løsningen WordPress. Det er gratis, det er brugervenligt og det er generelt supernemt at få en ny og lækker hjemmeside i luften med hjemmesideværktøjet fra http://wordpress.org/.

Læs mere om hvordan du vælger et godt responsivt Webdesign til WordPress her.

Bedste keyboard

Jeg har en større samling af dårlige keyboards i kælderen. Nu har jeg endelig fundet et, som både er funktionelt og behageligt at arbejde med, nemlig dette Microsoft Sculpt Keyboard.

Det værktøj som jeg allernødigst vil undvære

Det er næsten for oplagt, men jeg er nødt til at nævne Google Analytics. Verdenen ville være et fattigere sted uden dette gratis webanalyse-værktøj fra Google, eller jeg ville i hvert fald, både bogstaveligt og i overført betydning.

Hvilket webmaster værktøj vil du nødigst leve uden?

Skriv en kommentar nedenfor og fortæl os andre webmastere, hvilket fantastisk værktøj, som vi bare ikke må gå glip af.

Vil du tjene flere penge?

Få min gratis nyheds-mail med guldkorn om e-handel og online markedsføring.

One Response to “11 Vidunderlige Webmaster Værktøjer”

  1. Michael Oxkjær 21/03/2013 at 21:41 #

    Jeg bruger Screaming Frog rigtig meget til at få et overblik over titletag, H-tags og mange andre ting. Når jeg skal lave SEO arbejde for en ny kunde, er “frøen” det første værktøj det bliver smidt igennem 🙂