Google Analytics grundkursus for webshopejere

Deltag i grundkursus om Google Analytics for webshopejere og tjen flere penge.

Som webshopejer er det ofte en jungle at finde frem til netop de markedsføringsværktøjer og de tiltag i webshoppen, som giver det hurtigste og bedste afkast.

En del shopejere har så travlt med den daglige drift af netbutikken, at de mister overblikket over, hvor pengene tjenes og hvor der blot sættes til.

Giver AdWords annoncerne overskud?
Fik du fuld valuta for pengene hos SEO konsulenten?
Og hvordan kan du tjene endnu mere?

Hvis du i dag har installeret Google Analytics i din netbutik, men ikke ved, hvordan du skal bruge de mange data til at optimere din netbutik og hæve din bundlinje, så læs med her.

Google Analytics kursus for webshopejere

Onsdag den 2.november 2011 mellem 09.00 og 13.00 afholder Google Analytics eksperten Jacob Kildebogaard (manden bag www.webanalytiker.dk og en del af forfatterduoen bag www.analyticsbogen.dk) et grundkursus i Google Analytics for shopejere. Kurset holdes i et kursuslokale nær Københavns Hovedbanegård.

Målgruppen er netbutikejere, der allerede har en kørende webshop med Google Analytics sporingskoden installeret og som ønsker, at Google Analytics skal ændre status fra “noget som man måske nok burde bruge lidt mere krudt på” til “favoritværktøjet, når webshoppen og effekten af online markedsføring skal måles og vejes”.

Hvis du er en seriøs e-købmand (m/k) og ikke allerede aktivt bruger Google Analytics til at forbedre din netbutik og frasortere dårlige SEO og AdWords konsulenter, bør du kraftigt overveje at investere 1.500 kroner og 4 timer i dette kursus, som hurtigt ende med at blive en af de bedste investeringer, du har foretaget i lang tid.

Ekstra bonus – Hands-on hjælp til AdWords

Efter kurset vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få hands-on hjælp til Google Analytics i 3 timer mellem 13.00 og 16.00

Jeg vil samtidig selv være til stede den 2.november og vil efter Jacobs kursus hjælpe kursusdeltagerne med gode råd (og praktisk hjælp i det omfang, der er tid til det) om oprettelse og optimering af Google AdWords kampagner. Så kan du både få optimeret dine AdWords annoncer inden årets julehandel og se effekten i dine nye Google Analytics rapporter efter jul.

Ses vi den 2. november?

Vil du tjene flere penge?

Få min gratis nyheds-mail med guldkorn om e-handel og online markedsføring.

Comments are closed.